Gå til hovedindhold

Bonus far

Min datter på 6 år og min kæreste på 33, kan bare ikke komme overens. Min kæreste prøve at få min datter til at grine, men min datter misforstår og begynder i stedet at græde.
Min datter er begyndt at ønske bonusfar hen hvor peberet gror. Og siger ting som ; jeg ville ønske vi boede alene igen mor - uden bonus far og lillebror (8mdr)
Og
Jeg vil gerne have en ny bonus far. Og
Jeg gider ikke bo her så længe bonus far er her
.. Jeg ved snart ikke mit levende råd. Hva gør jeg. Jeg ved det gør noget ved min datter - som ikke er godt! Men jeg vil ikke miste min mand. Og lillebror sin far.
Hvordan kan min datter og mand finde hinanden?
Hej, har I prøvet søge hjælp i jeres kommune? Ofte kan man få samtaler, når ens barn ikke trives og man derfor har brug for råd og vejledning.
Hej jeg ville inddrage professionel hjælp, hvis det er gået i hårdknude... Ved ikke om de hele tiden har fungeret dårligt sammen?
For mig ligger der en stor opgave hos bonusfar i at finde en ny måde at interagere på. Han er den voksne, og hvis de ikke kan grine sammen, må han jo finde en ny måske, måske mere tilbagetrukket og forsigtig/lyttende måde at forholde sig til din datter.
Når der er kommet søskende til, handler det måske også om jalousi. Under alle omstændigheder er der brug for ny måde at være familie, hvis ikke kærlighed så en accept af familien, som den er nu m ny mand og baby :)

Seneste debatemner