Gå til hovedindhold

Fastelavnspyntsværksted børnehavealderunger København

Er der nogen der kunne tænke sig at lave risene her i starten af februar/slut januar. Jeg er rimeligt kreativ og vi elsker at lave den slags sønnike på 4 år og jeg. Vi kan sagtens huse en 8 unger omkring vores spisebord, vi kan skaffe materialer og bage boller hertil :) vi bor lige ved linje 14s stoppested/havnebussens stop nær teglholmen. Små søskende velkomne, vi har selv een. Større er også velkomne.
Det lyder da som et super arrangement, hvad tænker du at det vil koste at købe ind til sådan noget? Jeg har Konrad på 4 år, og to større piger 🙂.
Hej Heidi. Jeg lavede det som event, tænkte det eneste sted jeg fandt ris var BR til 20 kr stykket. Folk kan måske selv finde noget billigere i deres have evt :D og så tænkte jeg i stedet for penge kan man tage ens gamle karton med vis man har det eller et par karameller eller silkebånd.. næsten alt kan bruges til et fastelavnsris hvis man er lidt kreativ :) vi har lavet ret meget pynt i HAMA perler :) hilsen Lise
Hej Lise - sikke et godt initiativ. Det vil være en god idé, at lave et opslag på vores arrangementside med et forslag til tidspunkt. På den måde får brugere nær dig automatisk besked. Sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe med noget.

Mvh. MineVenner.dk/Camilla
tusind tak :) den er i vinkel det tekniske med at oprette event, meget brugervenligt lavet af jer :) men du må da gerne komme og være kreativ med os :D
jeg var lige i BR efter de første ris, det er lidt pebret, så tænker måske det er bedre hvis man selv tager sit tomme ris med og hvad man nu synes der kunne pynte og så smider vi det ind på bordet så alle kan få lidt af hinanden. Vi har i hvertfald en kasse med en del karton :) og silkepapir pg jeg bager stadig gerne boller.

Seneste debatemner