Gå til hovedindhold

Hjemmegående husmødre:-)

Dette debatforum er for mødre der går hjemme. Måske på barsel eller har valgt at blive hjemme efter barsel.
De venner jeg kender, der har børn, arbejder allesammen og mangler derfor nogle at dele forskellige ting med. Fx. ideer til hvad man kan lave i hverdagene, praktiske ting, ensomhed osv.
Skriv gerne- alt er velkomment, så længe tonen er god.
Hej Kamilla. Jeg er også hjemmegående, for at få vores hverdagsliv til at hænge mere sammen. Vi har tre børn, hvor den ældste er 4 år, så der er rigtig meget at se til. Selvom det er noget jeg selv har valgt, kan jeg godt synes det er hårdt og at nogle dage kun går op i praktik. Jeg kan også nogle dage savne kollegaer, da det er ensomt ikke at have andre voksne at snakke med osv i løbet af dagen.
Men der er også mange fordele ved at gå hjemme og det at have tid til sine børn er total luksus. At kunne hente ved 15 tiden og aflevere ved 9.30 tiden og ikke skulle stresse hjem fra job.
Hvad laver I andre i løbet af dagen? Jeg har for nyligt meldt mig på et yogahold, hvilket jeg er ret glad for.
/Samsøe
Hej husmødre:). Jeg har også valgt at gå hjemme imens børnene er små. Jeg går til to ting om ugen i dagtimerne og har nogle faste rutiner ift at få en daglig løbe eller gåtur ind i hverdagen. Det gør at jeg har meget mere overskud til børnene når jeg henter dem. Hvis ikke jeg laver et ugeprogram tager den ene dag den anden og så ender det med at jeg kun har nået de sure pligter.
Hej, jeg er mor til fem og er godt nok ved at køre død i de sure pligter. Jeg vil prøve at følge dit råd, Frida og lave et ugeprogram og følge dette. Jeg får ingen motion men vil rigtig gerne.
Kære mødre
Hvilke aktiviteter går I til med og uden børn?
Er der andre fra Aarhus-området?
Hej jeg går i legestue med vores den yngste 3 gange om ugen, og så går jeg til guitar med den ældste.
Selv går jeg ikke til noget.
Må jeg anbefale facebookgruppen Moderne hjemmegående mødre?
Der er rigtig mange at snakke med om de ting, som man kan gøre sig tanker om, og det er nemt at finde nogle i ens omkreds.
Jeg ved derfra at der er flere legegrupper i Århusområdet

Seneste debatemner