Gå til hovedindhold

Hvad vil i gøre? Minevenner.dk oplevelse

Hejsa
Jeg har været her et stykke tid uden at være aktiv men før påske skriver jeg til en bruger om hun stadig søger venner til sin pige. Det gør hun og vi aftaler at ses i denne weekend dog uden nogen tid.
Og her kommer? Hun har slettet sin profil.
Jeg synes det er dårlig stil - hun kunne i det mindste skrive en pæn aflysning - jeg tænker der må være noget i vejen med det jeg har skrevet - men det er meget lidt.
Kan jeg tillade mig at skrive til hende på Facebook / messenger og spørge?
Hvad ville i gøre?
Og har i mødtes med nogen herinde?

Kh Jane
Hej Jane
Ja, hvorfor ikke. Jeg synes da hun skylder en forklaring.
Jeg har skrevet til flere herinde, men har aldrig fået svar retur.
En kedelig tendens her på nettet....
Mvh. Caroline
Vi er kede af at høre om jeres oplevelser. Vi håber selvfølgelig ikke, at det gentager sig. Vi kan kun opfordre vores brugere til at behandle hinanden med respekt. Ønsker man i en periode ikke at være aktivt søgende, har man fx muligheden for at sætte sin profil som “inaktiv”, så andre brugere ikke henvender sig forgæves. Den mulighed vil vi gerne gøre vores brugere opmærksomme på. I er meget velkomne til at skrive til os på info@minevenner.dk, hvis I mener, at der er noget, vi ellers kan hjælpe med.

Mvh. MineVenner.dk/Camilla
Hej - har læst jeres indlæg og kan godt forstå jeres frustration. Jeg ville nu ikke tage det personligt. Jeg har kun haft gode oplevelser herinde. Min søn har været på flere legeaftaler med forskellige børn og kommunikationen med forældrene er forløbet fint :-)

Hilsner fra Solveig
Dejligt at høre. Jeg tager det heller ik personligt - men vil gerne vide hvad der sker. Hvorfor vælger man at lave en aftale for derefter at slette sin profil.
Det lyder da lidt mystisk ja. Jeg tænker, at forælderen (eller måske barnet) har været usikker og i hvert fald ikke klar til at møde andre endnu. Det kunne man da i så fald blot melde tilbage, for det er der ikke noget galt i.

Kh. Marlene
Vi har også kun været heldige at få svar og finde forældre og børn, som gerne ville skabe nye relationer. Min datter har fundet en god veninde, når hun er hos sin far hveranden weekend - så godt for hende.
Hej Jane.
Er helt enig med dig, at det er dårlig stil og at man skal svare samt aflyse, hvis ikke man kan mødes alligevel. Min søn har haft to legeaftaler herinde og har kun haft positive oplevelser, hvor forældrene har svaret med det samme osv. Håber ikke det sker for jer igen.
Sophie

Seneste debatemner