Gå til hovedindhold

Idéer til vinterferieaktiviter med en 5-årig og en 11-årig??

Er der nogen, der har idéer til, hvad man kan lave i vinterferien med en 5-årig pige og en 11-årig dreng?? Jeg har børnene alene i halvdelen af ferien og vil gerne lave noget med dem, så det hele ikke går op i Ipad og spil. Men jeg synes det er svært at finde noget, der fanger dem begge. Vi bor i København.

/Jeppe
Et besøg i Eksperimentariet vil formentlig kunne fange dem begge, der plejer at være noget for både store og små nysgerrige legebørn.
De har jo lige åbnet efter ombygning, så der kommer sikkert mange mennesker i vinterferien.
Vi begsøgte deres udstilling i de midlertidige lokaler for et års tid siden (ca.) og vores datter, der nu er 9 havde en fantastisk sjov og spændende dag.

Hvis I vil udenfor København kan det anbefales med en tur til Brandts i Odense, hvor der er sanseudstilling. Min datter har været der med skolen sidste år og i år og hun har været meget begejstret. (Det er en ny udstilling hvert år).
Tak for dit svar. Det er altid rart med lidt inspiration:-). Har ikke prøvet eksperimentariet efter de har været under ombygning....
/Jeppe
Jeg synes også at det kan være svært at finde på noget, der interesserer begge børn. Både pga aldersforskel men også pga køn.
Jeg har en pige på 3 år og en dreng på 11 år. Nogle gange har ham den store venner med når vi er på udflugt, da de så ofte kan finde på noget sammen og hvor jeg har mere fokus på hende den lille. Andre gange laver jeg kun noget med den store.
Dinoland/legeland elsker de begge to.
Zoologisk museum, Statens museum for kunst (de har et krea værksted for børn i alle aldre).
Ting der ikke koster penge: spille matador, fjols(kortspil), afrika stjerne. Bage kage hvor den store står for at guide den lille og følge opskriften.

Seneste debatemner