Gå til hovedindhold

Lege-/fædre- eller mødregrupper

hej, jeg har oprettet denne tråd, da jeg gerne vil være med til at finde lege/fædre/mødregrupper.
Jeg oplever, at rigtig mange i mit netværk efterspørger en gruppe at være sammen, både hvor det er børnene der søger venner eller mødre der savner andre mødre/fædre at være sammen med.

Skriv hvis I har interesse og hvad I søger (fx legegruppe) samt børnenes alder. Hvis I er interesseret i at være repræsentanter for den bydel I bor i, må I også meget gerne skrive det.
Rigtig godt initiativ.
Vi har to piger, en på 9 mdr og en på 5 år. En dreng på 12 år. Bor på Østerbro. Søger en legegruppe.
Jag har en dreng på 5 og en på 11 der gerne ta'r til Østerbro for legegruppe :)
Fædregruppe. Dreng på 9 mdr. Bor på Østerbro.
Rigtig god ide:-). Enlig far til en dreng på 11 år. Søger en fædregruppe...- København
Fædregruppe, har en dreng på 8 og en pige på 11 år (hver anden weekend) Tænker at prøve at opbygge deres netværk her i Kbh. Og om muligt også mit.
Hej! Er single far til en dreng på 6 år. Vi bor på frederiksberg og god idé med en lege gruppe i ny og næ.
Jeg oprettede sidste år en fædre klub ( lyder bedre en gruppe ) Valby i et god lokale med legeplads osv, men der var desværre kun få tilmeldte så måtte droppe det igen. Jeg havde ikke overskud til at stå for det hele selv, men har stadig mulighederne men er også frisk på at deltage i en allerede oprettet fædre lege gruppe og lign med min datter på 1 1/2 år
Legegruppe. Jeg har en dreng på 2 år. Vi bor på Frederiksberg C.
hej jeg har en dreng på 4 år og en dreng på 6 måneder, lige nu hjemmepassede. Vi bor på teglholmen men har intet imod at tage bus, lige pt kører vi tit til Østerbro for at lege :)
Vi har Alexander på 12 år hver anden uge (ulige) fra torsdag til søndag. Hilsen Troels og Camilla
Hvis nogen har lyst snuse til at springe på trampolin og har lyst til at mødes fx en søndag eftermiddag i gyngemosehallen, så har vi Alexander på 12 år, der er en meget passioneret trampolin-springer (har været til DM og German Open). Alexander underviser i forvejen andre børn (helt ned til 3 års alderen) hver fredag aften i Grøndalscentret, der er meldt ind i en klub. Hilsen Troels og Camilla
Jeg er interesseret i legegruppe/legeaftaler i Valby. Jeg er pt. på barsel/hjemmegående og medlem af en legegruppe for børn på 3 år omkring Valby/Frederiksberg/Hvidovre men da jeg har en pige på 3 år og en pige på 4 mdr ville det være rart med kortere afstand til leg. Min mand er med nogen dage i stedet for mig da han har skiftende arbejdstider. Evt. Interesseret i samspisning om aftenen med jævnaldrende børn. Jeg vil gerne være repræsentant for Valby.
Hej camilla. Vi bor ude på teglholmen. Jeg er på barsel med Luca på 8 mrd og Cilius på 4 år går hjemme da vi er nyligt tilflyttere og derfor venter på plads i børnehaven. Vi cykler tit til remisen på østerbro så Valby er et smut væk. Vi tager også i fisketorvets legeplads når det er for koldt ude (det er det tit når man lige er kommet fra sydeuropa).. der kommer vi en gang imellem til at købe malefigurer, ler og perler.. farligt sted, men både Cilius og jeg kan godt lide at være kreative :D. Når jeg starter arbejde kommer jeg til at tage børnene ud af børnehave-vuggestue en gang imellem da jeg har skiftende arbejdstider og derfor har den luksus at kunne give dem en hyggedag i hverdagen. Hyggeligt da at mødes med legekammerater også!
Venlig hilsen Lise
Hej Lise! Lyder spændende :) Jeg ved ikke om du også har læst min profil, men jeg kunne også godt tænke mig legeaftaler hjemme i øjeblikket (pga kulden og bette Agnes ). Var det noget for Jer at starte med at komme og lege her? Vi har også en legeplads hvis det er. vi er også begejstret for Fisketorvets legeplads. Har ikke været der siden jeg var højgravid og Liva min store datter jagtede en anden pige fordi hun gerne ville lege med hende, så det kunne være et godt sted også at mødes når der er børn der gerne vil lege med hende :) jeg har holdt mig lidt væk faktisk trods virkelig gode pusleområder og en masse snacks/mad man lige kunne forsyne sig med :) det skal lige siges at Liva stadig sover lur kl. 12 eller senere det afhænger af om vi er ude og jeg lige skal passe det ind med Agnes.
Krea ting lyder fedt. Jeg syntes selv det er sjovt men har ikke meget tid til det syntes jeg og Liva kunne nok godt bruge nogle at se efter hvordan man gør ting.
Vi bor Valbygårdsvej 73 3 tv, så det er nok ikke så langt fra Jer?
Du må gerne skrive på tlf 20819477 hvis du har lyst til at ses.

Enghave bibliotek skulle også have en godt børnebibliotek/legeområde :) det er også inde i varmen.
Jeg har en datter på 6 år og vi bor på Vesterbro i ulige uger fra torsdag til mandag.
Søger legekammerat eller gruppe :)
Jeg vil meget gerne være med i en legegruppe i Aarhus (Viby)
Jeg er selv fra Kbh, så jeg kender ikke så mange fra Aarhus. Mine børen er 1år og 2,5år
Søger legegruppe i Valby og omegn. Jeg har en dreng på 5 år. Hilsen Helle
Hej, vi bor på Nørrebro og har en pige på 6 og dreng/pige tvillinger på 3. Vi søger en legegruppe til weekender/ferier. Jeg har desuden også en drøm om at opbygge et teater/kulturnetværk for børn, da man som gruppe ofte kan få gode rabatter.
Jeg søger mødregruppe på Østerbro:) Er 34 år, mor, og er på barsel med min søn på knap 3 mdr :)
Hej vi har 2 piger på 2 og 3 år og en dreng på 8 år. Vi er lige flyttet til 7400 Herning og søger legegruppe
Jeg er enlig mor med dreng på 10 år. Jeg søger både mødre og fædre med børn i nogenlunde samme alder. Gerne også søskende yngre eller ældre - til hyggeligt samvær med udflugter, brætspil, udendørs leg og meget, meget mere
Jeg er enlig mor med dreng på 10 år. Jeg søger både mødre og fædre med børn i nogenlunde samme alder. Gerne også søskende yngre eller ældre - til hyggeligt samvær med udflugter, brætspil, udendørs leg og meget, meget mere

Seneste debatemner