Gå til hovedindhold

Mit barn har ingen venner i skolen

Jeg skriver herinde, da jeg håber at få lidt hjælp, da jeg er meget fortvivlet som forældre.
Min dreng på 9 år har meget længe været ked af at gå i skole. Han synes ikke rigtig han har nogle venner, og har aldrig nogle legeaftaler. Vi har snakket med lærerene om det flere gange, men de siger bare, at alting er fint i skolen og at han trives og er vellidt af de andre børn. Jeg ved derfor ikke hvad jeg skal gøre, da jeg oplever noget helt andet.
Jeg har prøvet, at lave legeaftaler udenfor skolen men det er ikke rigtig lykkedes. Jeg har også derfor oprettet en profil herinde i håb om at finde en ven til min dreng men synes også at jeg er nødt til at tage min søns ord alvorligt, når han fortæller, at han ikke trives i skolen.
Hvad ville I andre gøre og håber meget at I kan hjælpe mig?
Vores datter har heller ikke rigtig lyst til at lave legeaftaler efter skole. Vi har prøvet flere gange, men hun har altid alle mulige grunde til hvorfor det ikke lige passer den dag. Vi synes det har ændret sig meget efter skoledagene er blevet længere og hun derfor er træt når hun kommer hjem. Hun orker heller ikke fritidsaktiviteter.
Vi har hørt fra mange andre, at de oplever det samme efter skolen er blevet heldagsskole, så måske kan vi bare ikke forlange så meget af vores børn i hverdagene. Men måske opfordre til at lege i weekenderne engang imellem.
Hej, jeg synes det er vigtigt at få en snak med lærerne igen og finde ud af hvorfor han ikke trives. Og så ville jeg hjælpe ham noget mere med at få nogle venner udenfor skolen. Vi har fået nogle legeaftaler igennem minevenner, hvilket vores søn har været rigtig glad...også selvom han i starten skulle presses lidt, da han var nervøs.

Seneste debatemner