Gå til hovedindhold

Påskefrokost Vejle hjælp søges

Hej alle :)
En kom med ideen om at holde en påskefrokost hvilket jeg synes er en helt fantastisk ide. Jeg har ledt og ledt, men jeg mangler stedet med plads til flere familier.

Er der en i Vejle der har plads eller adgang til et fælles lokale hvor vi kan mødes til en påskefrokost? og eventuelt nogen påskelege.. Eller måske kender det oplagte sted?

Tanken er at det er for brugere af MineVenner.dk men også at det skal være muligt at deltage for potentielle nye MineVenner-familier i området. Tanken er også at det er et sammenskudsgilde hvor hver familie kommer med lidt.

Ses vi?

Mvh Anne-Gitte
Kan man være med til det påskefrokost
Hej :)

Helt sikkert, vi skal bare have det op at stå. Hvis vi finder et sted at afholde det, så bliver det et arrangement man kan tilmelde sig til.
Håber virkelig stedet dukker op :)
Desværre kender jeg ikke lige et sted... Kender hellere ikke lige nogle
Vi håber en løsning findes, det kunne blive super hyggeligt☺
Vi er lige nye. Her på siden og bor i Fredericia. Men påskefrokost lyder godt. Vi vil gerne være med når det bliver slået op :)
Hej og velkommen til :)
Jeg har desværre stadig ikke været så heldig, at finde et sted hvor vi kan mødes til påskefrokost. Men I er i hvert fald velkommen skulle det blive til noget - jeg bor selv i Jelling, man behøver bestemt ikke være fra Vejle, det var bare lige tæt på mig :D

Seneste debatemner