Gå til hovedindhold

Singlefar

Jeg er singlefar og har min datter på 9 mdr, hveranden weekend. Jeg blev skilt fra barnets mor, da vores datter var 1 måned og det har været en hård tid.
Når hun bliver lidt større, håber jeg at jeg får hende noget mere. Jeg savner lidt et forum, hvor jeg kan drøfte de problematikker der kan være som singlefar. Fx. afsavnet til min datter, samarbejdet med x-en, hvad man kan lave osv.
Håber meget at andre fædre vil skrive herinde, så vi kan hjælpe samt inspirere hinanden:-)
Morten K.
Hej Morten
Jeg er også singlefar og synes det er rigtig godt at du har taget initiativ til dette. Jeg har en datter på 4 år og har hende kun hver anden weekend. Jeg føler mig tit alene med alle de spørgsmål jeg går med. De fleste af mine venner er ikke skilt og har også større børn. Moderen bor 25 km væk fra os og hun går derfor i børnehave og har sit sociale liv i det område, hvor moderen bor. Vi er derfor meget alene, når hun er her. Derudover savner jeg hende rigtig meget. Ser frem til at følge debatten herinde:-)
/Bo
Jeg har en dreng på 12 år og har ham 9/5 ordning. Vi bor ca 20 kvm væk fra hinanden og han går i skole tæt på moderen, hvilket kan være rigtig svært. Han siger ofte, at han ikke kan have legeaftaler, når han er hos mig, da ingen ønsker at køre så langt for at besøge ham. Jeg kører ham derfor ofte frem og tilbage til diverse legeaftaler, sport men er ked af, at vi aldrig kan lave noget hjemme hos os. Er der andre der også oplever det?
Ja, jeg oplever det samme. Har prøvet at lokke med alt muligt sjovt herhjemme, men det er rigtig svært. Det der har virket bedst, har været hygge med overnatning.. På en eller anden måde, er det nemmere at køre de 15 kvm når det er mere end en legeaftale på få timer.
Danny
Ja det med de korte weekender, hvor man som forældre føler de keder sig eller søger deres netværk hvor de"bor" er rigtigt hårdt. Men ofte skal man som "besøgs" forældre huske på, det er ikke børnenes oplevelse. Selvfølgelig savner man dem, men man skal passe på man ikke gør det alt for følelsesladet, det kan have den modsatte effekt. Dvs, at det bliver ubehageligt eller man påvirker dem negativt og derved bliver det ikke rart. Man bliver nødt til at gøre både afhentning og leveringen helt dagligdags agtig. Og så må man slå i dynen, græde eller komme ud med sine følelser når det er overstået.
Jeg tænkte dog også, da jeg så dette netværk at det var en mulighed for mine at have "noget" andet for dem at tage herind for. (Kbh n)
Jeg kunne godt tænke mig at finde nogle som vi kunne mødes et par timer med i løbet af weekenden på en legeplads, skaterbanen i Fælledparken eller spille boldt på en plæne. (Svømmehal, klatre i træer, spille pad, hører musik)
Forresten har en dreng på 8år og en pige på 11år.

Seneste debatemner