Gå til hovedindhold

Vores barn har svært ved at falde i søvn

Vi skriver herinde, da vores dreng på 9 år har svært ved at falde i søvn om aftenen. Han ligger ofte i 1-2 timer før han falder i søvn. Vi har prøvet alt muligt. Fx ingen skærm, søde sager osv en time før sengetid. Når han første falder i søvn, sover han hele natten uden problemer.

Er er der nogen der kender til problemet eller har nogle gode råd?

Mads Og Anne
Min datter har også haft svært ved at falde i søvn om aftenen. Hun lå også 1-2 timer hver aften og vi havde også prøvet alt muligt.
Til sidst gik vi til lægen og fik Melatonin(kunstigt søvnhormon), hvilket har hjulpet rigtig godt. Derudover ligger hun ofte og lytter til en lydbog eller læser 30 min før hun skal sove, hvilket også har en god effekt.
Min dreng har også svært ved at falde i søvn og har kæmpet med det længe. Jeg skal ofte ligge hos ham indtil han er faldet i søvn og synes det er rigtig svært og opslidende. Han går nærmest i panik nu, da han på forhånd ved, at han ikke kan falde i søvn. Vil prøve nogle af de ting I har skrevet.
Min datter har det samme problem og har desværre ikke fundet nogen løsning endnu. Jeg synes dog det er bedre de dage, hvor vi overholder sengetiden samt læser godnathistorie og følger en fast rutine.
Hej, vi har haft held med at høre lydbog eller mindfulness øvelser inden hun skal sove. Der findes rigtig mange gode til børn på nettet.

Seneste debatemner