MineVenner.dk er Danmarks nye gratis dating side. Her kan du finde kæreste, venner og veninder, tæt på hvor du bor og udvide dit netværk...

Det er også muligt at komme i kontakt med andre i Facebook Gruppen...Find Venner  Find Venner  Find Venner  Find Venner  Find Venner  Find Venner  Find Venner  Find Venner 

Log på

Der er angivet forkert brugernavn eller adgangskode!


 

 

 

 


Ny bruger

Opret bruger

Glemt adgangskode?


Hvorfor bruge MineVenner.dk?

Du får en side der kan bruges på både smartphone, computer og tablet. Siden er nem at navigere på. Siden er brugervenlig ved f.eks. at dine søgekriterier bliver gemt og du ikke skal indtaste disse hver gang du vil have vist søgeresultatet.

Det er helt gratis at bruge hjemmesiden. Der er ingen funktioner der koster ekstra at bruge.

Det er sikkert at bruge siden, profilbilleder og billeder i fotoalbum vises først når de er blevet godkendt af en administrator.

Det er muligt at se hvornår brugerne senest har været online og man kan se om ens sendte beskeder er blevet læst og hvornår.

Jeg har valgt at begrænse hvor meget man skal udfylde, i forhold til andre kontaktsider, så kan man selv vælge hvor meget man vil skrive i sin profiltekst.

Det er muligt at skjule brugere, funktionen er kendt fra f.eks. datingsiden Tinder, hvor man swiper til højre eller venstre afhængig om man gerne skrive med personen. Her behøver du dog ikke vente til du får et match, før du kan skrive til personen.Benytter du evt. flere computere og enheder, som f.eks. mobil og tablet?

Siden kan bruges på alle enheder...

Computer

Tablet

iPhone

Android

Windows Phone

Annonce: FindVen.dk meta search - søgemaskinen som er din ven på nettet